Transparant cryogeen label maakt visuele controles van stalen mogelijk

Houd cryogene flacons, buisjes en bewaarboxen tijdens meerdere vriescycli geïdentificeerd met het B-7600 transparante cryogene label met het oog op een optimale traceerbaarheid. Het label maakt visuele controles van de inhoud van stalen mogelijk en is bestand tegen temperaturen gaande van –191 °C tot 121 °C.

Bekijk de inhoud van stalen

Het B-7600 transparante cryogene label ondersteunt een optimale traceerbaarheid van laboratoriumstalen door cryogene flacons, buisjes en bewaarboxen geïdentificeerd te houden. Het is volledig transparant, zodat u de inhoud van uw stalen visueel kunt controleren. Het label behoort tot Brady's reeks betrouwbare labels voor laboratoriumstalen die werden ontworpen om het verlies van stalen te voorkomen.

Houd stalen geïdentificeerd tijdens cryogene opslag

Het transparante cryogene label is ontworpen om stalen tijdens de cryogene opslag geïdentificeerd te houden. Het label:

  • barst niet, komt niet los of gaat niet stuk in vloeibare stikstof (–196 °C), vriezers (–80 °C), autoclaven (121 °C) of heetwaterbaden (100 °C)
  • is bestand tegen meerdere vriescycli
  • blijft goed kleven, zowel op gebogen als vlakke oppervlakken
  • moet bij kamertemperatuur op een droog oppervlak worden aangebracht

Print het label in het labo

Het transparante cryogene label kan op vraag in uw laboratorium worden geprint. Het is compatibel met de Brady desktopprinters BBP12, BradyPrinter i3300, i5100 en i7100, alsook met de draagbare Brady-printers* BMP61, BMP71 en M611. Zowel 1D- als 2D-codes kunnen op het label worden geprint en door scanners worden gelezen. De apps voor labelontwerp in de Brady Workstation Laboratoriumidentificatie-suite zullen het materiaal meteen na installatie in uw Brady-printer herkennen. Voor een optimaal resultaat moet het label met het R6000HF-printlint worden geprint.

*verkrijgbaar als gepersonaliseerd label op de draagbare printers van Brady

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.