Bewijs productvervalsing moeiteloos

Tamper-evident labels

Fraudebestendige labels leveren onmiddellijk bewijs van productvervalsing en kunnen gemakkelijk bij u ter plaatse worden geprint en aangebracht.

Bescherm eigendommen en componenten

Fraudebestendige labels helpen om diefstal, het illegaal verkrijgen van componenten en garantiefraude te voorkomen. De labels breken gemakkelijk of laten een "void"-afdruk achter om visueel aan te geven dat met het product of de verpakking werd geknoeid. Dat maakt het moeilijker om eigendommen via illegale kanalen te verkopen, om ongeoorloofd toegang te krijgen tot producten of ladingen, en zelfs om labels ongemerkt te verwijderen en opnieuw aan te brengen.
>> Ontvang labelstalen

Tracering

Fraudebestendige labels kunnen gemakkelijk en snel ter plaatse worden geprint. Voeg een barcode of het serienummer van uw product toe om uw eigendommen te traceren, of print inspectie- of kalibratiegegevens om het fraudebestendige label te gebruiken als bewijs dat de laatst uitgevoerde inspectie of kalibratie nog geldig is. Krijg een gratis printerdemo! Fraudebestendige labels kunnen met deze labelprinters worden geprint:

 • BMP71 Labelprinter: deze pientere draagbare printer print ze allemaal. De printer kan het grootste aantal labels printen, zelfs labels op maat. Hij is uitgerust met een groot en duidelijk scherm, is gemakkelijk mee te nemen en beschikt over een geïntegreerd toetsenbord dat beschikbaar is in verschillende configuraties.
 • BMP61 Labelprinter: biedt uitstekende prestaties die aan al uw verwachtingen voldoen. Hij is draagbaar, snel en kan heel wat identificatieproblemen oplossen. De robuuste en betrouwbare BMP61 Labelprinter is voorzien van rubberen beschermbumpers en een helder kleurentouchscreen met indicatoren op het scherm.
 • BBP12 Labelprinter: het instapmodel onder de benchtoplabelprinters. De BBP12 print aan een hoge snelheid van 100 mm/seconde en is geschikt voor een uitgebreid assortiment duurzame en speciale identificatielabels van Brady.

Fraudebestendige kits in promotie

Ga snel aan de slag met een fraudebestendige kit, bestaande uit een printer, apps voor labelontwerp, fraudebestendige labels en een printlint.

Nu met 9% korting!*

BMP71 kit

Fraudebestendige kit voor de BMP71 Labelprinter:

 • BMP71 Labelprinter
 • Brady Workstation-suite voor productidentificatie en draadmarkering
 • M71-R6000HF halogeenvrij printlint
 • 1 rol met void-labels of 1 rol met ultra-vernietigbare labels (50,8 mm x 25,4 mm)

Nu met 10% korting!*

BMP61 kit

Fraudebestendige kit voor de BMP61 Labelprinter:

 • BMP61 Labelprinter
 • Brady Workstation-suite voor productidentificatie en draadmarkering
 • M61-R6010 printlint
 • 1 rol met void-labels of 1 rol met ultra-vernietigbare labels (50,8 mm x 25,4 mm)

Nu met 8 tot 10% korting!*

BBP12 kit

Fraudebestendige kit voor de BB12 Labelprinter:

 • BBP12 Labelprinter
 • Brady Workstation-suite voor productidentificatie en draadmarkering
 • R6000HF 65 mm x 70 m /O halogeenvrij printlint
 • 1 rol met void-labels of 1 rol met ultra-vernietigbare labels (50,8 mm x 25,4 mm)
* Promotie geldig tot 31/07/2018
Bewijs productvervalsing moeiteloos!

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.