Gespecialiseerde identificatie van topkwaliteit

Brady biedt kwalitatieve identificatieoplossingen voor draadidentificatie aan geschikt voor elke omgeving. De labels van Brady zijn ontwikkeld en getest voor maximale duurzaamheid, zodat uw identificatie intact blijft.

Sleeves

Krimpkousen

Krimpkousen zijn een flexibele identificatieoplossing. Ze zijn verplaatsbaar tot ze met hitte in positie gefixeerd worden. Hierdoor kunt u de positie van de krimpkous bepalen zodra de kabel aangesloten is. De krimpkous moet over de kabel worden geschoven alvorens deze wordt aangesloten.

>> Gratis offerte


Wrap Around Label

Wikkellabels

De wikkellabels van Brady zijn bestand tegen vervaging en wrijving, en uitermate geschikt voor de permanente of tijdelijke identificatie van kabels en draden. Wikkellabels bieden een uitstekende printkwaliteit en zijn bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliën en brandstoffen.

>> Gratis offerte


Self-Laminating Labels

Zelflaminerende labels

De zelflaminerende labels van Brady zijn uitstekend bestand tegen vervaging en wrijving. Ze hebben een transparant overlaminaat dat rond het label wordt gewikkeld om de tekst optimaal te beschermen. Net als wikkellabels bieden ze een uitstekende printkwaliteit en zijn ze uitermate bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliën en brandstoffen.

>> Gratis offerte


Maak kennis met onze totaaloplossing

Gespecialiseerde
identificatie

Specialised High Quality Identification
Brady biedt kwalitatieve identificatieoplossingen voor draadidentificatie aan geschikt voor elke omgeving.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.