Automatisch printen en aanbrengen

Het identificeren van kabels kan grotendeels geautomatiseerd worden met de print- en applicatiesystemen van Brady. Deze besparen u niet alleen tijd, maar verhogen ook uw winstgevendheid.

Wraptor

Wraptor A6500 printer-applicator voor draadidentificatie

De Wraptor A6500 is een automatische printer waarmee u ook labels kunt aanbrengen. Zo kunt u nog sneller en eenvoudiger draden en kabels identificeren. Labels printen en aanbrengen, alles met één gebruiksvriendelijk toestel. De Wraptor A6500 vervangt een reeks arbeidsintensieve, inefficiënte taken door een modern, geautomatiseerd proces dat zowel tijd als materialen bespaart, met een kostendaling tot gevolg.


BBP72 dubbelzijdige krimpkousprinter

Met de BBP72 kunt u beide zijden van een krimpkous bedrukken in één printgang. De BBP72 is ideaal om grote hoeveelheden te printen en ondersteunt een groot aantal duurzame, niet-vervagende, vlekafstotende hittekrimpende krimpkousen.


BSP45 automatische krimpkousapplicator

Met de BSP45 kunnen krimpkousen 6 tot 10 seconden sneller aangebracht worden. Hierdoor dalen de kosten verbonden aan het aanbrengen van krimpkousen aanzienlijk. Bovendien maakt de BSP45 het aanbrengen van honderden krimpkousen veel minder omslachtig en tijdrovend, en is het een duurzaam, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken toestel.


Maak kennis met onze totaaloplossing

Automatisch printen & aanbrengen

Automated Print & Apply Systems

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.