Welkom bij BRADY Nederland

Bespaar tijd met geautomatiseerde kabelidentificatie

Duidelijk geïdentificeerde kabels zijn vaak een eis van de klant. Ze zijn ook nodig om gestandaardiseerde kabelbundels te kunnen leveren en om efficiënter te kunnen produceren. Door uw kabelidentificatie te automatiseren bespaart u tijd, voldoet u aan de eisen van uw klanten, levert u gestandaardiseerde kabelbundels en produceert u efficiënter: vier troeven in één klap!

Bespaar tijd en verbeter de kwaliteit

Handmatige identificatie van kabels kan snel uitgroeien tot een knelpunt dat uw productie-output afremt, vooral wanneer grote hoeveelheden kabels geïdentificeerd moeten worden. Krimpkousen, wikkellabels en zelflaminerende labels kunnen snel aangebracht worden met specifieke print- en applicatiesystemen. Bovendien verbeteren deze betrouwbare systemen ook de kwaliteit van uw kabelidentificatie, omdat ze de krimpkousen en labels steeds op dezelfde manier aanbrengen.

Maak kennis met onze totaaloplossing

Brady biedt betrouwbare print- en applicatiesystemen voor het printen en aanbrengen van krimpkousen en kabellabels waarmee u de efficiëntie van uw productieprocessen kunt verhogen.

>> Lees meer

Brady biedt een ruim gamma kwalitatieve identificatiematerialen die aan de industriële normen voldoen, waaronder wikkellabels, zelflaminerende labels en krimpkousen.

>> Lees meer

Brady Workstation biedt professionele apps voor het ontwerpen van kwalitatieve labels voor kabels en componenten.

>> Lees meer

Brady biedt gepersonaliseerde identificatieoplossingen, technische ondersteuning, opleidingen en onderhoudscontracten op maat.

>> Lees meer

Bespaar tijd en verbeter uw productie-output met geautomatiseerde kabelidentificatie.