Auto-apply label voor elektronische componenten

B-7727 product specifications

Red arrowBekijk de productfiche

Verhoog de productiecontinuïteit dankzij de schitterende nauwkeurigheid en pick-up snelheid van het B-7727 polyimide auto-apply traceerbaarheidslabel.

Uitermate betrouwbaar

Brady’s B-7727 polyimide auto-apply label is ontwikkeld om het risico te verminderen op uitloop van kleefstof, een probleem dat vaak voorkomt bij auto-apply labelsystemen. In extreme omstandigheden kan kleefstof uitlopen en de betrouwbaarheid van een auto-apply labelsysteem verminderen tot zelfs een ongeplande productiestop veroorzaken. Het nieuwe auto-apply traceerbaarheidslabel biedt een sterk verminderd risico op uitloop van kleefstof en bijgevolg een betere label nauwkeurigheid en pick-up snelheid die de productiecontinuïteit verhogen.

Toepassingen

Auto-Apply Label

Het B-7727 auto-apply traceerbaarheidslabel is ideaal voor het identificeren van printplaten, pre-process-identificatie en in deze contexten:

  • toepassingen bij hoge temperaturen
  • agressieve reinigingsprocessen
  • auto-apply labelsystemen
  • labelplaatsing boven- of onderaan
  • SMT (oppervlakte)- en PTH (through hole)-montage

Ter plaatse printen en aanbrengen

Het B-7727 auto-apply traceerbaarheidslabel werkt perfect met het BSP™61-print- en applicatiesysteem, de ALF-labelfeeder en andere auto-apply labelystemen. Samen bieden ze een betrouwbare en flexibele on-site traceerbaarheidsoplossing voor productietoepassingen bij hoge temperaturen. Het B-7727 label behoort tot de Brady’s UltraTemp™ Series van Brady, die nu 10 polyimide traceerbaarheidslabels met sterke hittebestendigheid telt.

Verhoog uw productiecontinuïteit met het B-7727 auto-apply traceerbaarheidslabel.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.