Go for Zero: verhoog de veiligheid tijdens onderhoudswerken

Go For Zero: increase maintenance safety

10-15% van de dodelijke arbeidsongevallen gebeurt tijdens onderhoudswerken volgens EU-OSHA. Beroepsziekten en gezondheidsproblemen zoals asbestose, kanker, gehoorproblemen en aandoeningen aan het bewegingsapparaat komen ook meer voor bij werknemers die onderhoudswerken uitvoeren. Ter ondersteuning van Go for Zero-programma's om de veiligheid tijdens onderhoudswerken te verhogen, stellen we drie oplossingen voor.

Maintenance visuals guidebook

Maak onderhoudswerken veiliger en efficiënter met veiligheidspictogrammen en instructielabels.

Red arrowOntvang de gratis gids

LOTO guidebook

Onderbreek de energietoevoer naar machines om werkzaamheden aan machines veiliger te maken.

Red arrowOntvang de gratis gids

Spill control guide

Bestrijd gemorste vloeistoffen op een efficiënte manier om gezondheids- problemen en inefficiënties te voorkomen.

Red arrowOntvang de gratis gids

Verhoogde veiligheid tijdens onderhoudswerken

Bijna-ongevallen en arbeidsongevallen tijdens onderhoudswerken kunnen worden voorkomen. Goed zichtbare waarschuwingspictogrammen kunnen onderhoudstechnici waarschuwen en informeren wanneer ze gehoorbescherming, een helm, bril of masker moeten dragen om op een veilige manier onderhoudswerken aan machines te kunnen uitvoeren. De energietoevoer naar machines kan worden onderbroken om te voorkomen dat machineonderdelen onvoorziene of gevaarlijke bewegingen maken. Ten slotte kunnen er maatregelen worden genomen om te voorkomen dat gemorste vloeistoffen tijdens onderhoudswerken zich over de werkvloer verspreiden en slip- of valpartijen, huidirritatie of andere veiligheidsproblemen op de werkplek veroorzaken.

Efficiënter onderhoud

Naast het verhogen van de veiligheid tijdens onderhoudswerken, kunt u tegelijk de efficiëntie van onderhoudswerken verbeteren. Door duidelijke instructielabels op machines aan te brengen, zijn onderhoudstechnici meteen op de hoogte van de best practices en procedures die ze moeten volgen om een specifieke machine te onderhouden. Naast minder onderhoudsonderbrekingen door de energietoevoer naar machines te onderbreken en het opruimen van gemorste vloeistoffen, zorgen duidelijke instructielabels ervoor dat onderhoudswerken efficiënter verlopen en dat bedrijven sneller opnieuw op volle productiecapaciteit draaien.

Drie oplossingen voor betere onderhoudswerken

Brady stelt drie oplossingen voor om onderhoudswerken veiliger en efficiënter te laten verlopen.

Gauge labels Lubrication points Oil level indicator

Professionele veiligheidsprinters

Print zelfklevende veiligheidspictogrammen en instructielabels en breng deze aan op machines voordat onderhoudswerken uitgevoerd worden.

Red arrowOntdek

Lockout / Tagout Locked out valve Lockout / Tagout

Lockout/Tagout

Onderbreek de energietoevoer naar machines tijdens onderhoudswerken met behulp van vooraf goedgekeurde Lockout/Tagout-procedures, specifieke vergrendelingssystemen en professionele hangsloten.

Red arrowOntdek

Rigid Lock Quickberm High visibility mat spills Spill control solutions

Absorptiemiddelen

Voorkom dat gemorste vloeistoffen zich tijdens onderhoudswerken over de werkvloer verspreiden en ongevallen en vertragingen veroorzaken.

Red arrowOntdek

Nodig een specialist uit om de veiligheid en efficiëntie van onderhoudswerken gratis te onderzoeken.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.