Go For Zero

In de laatste cijfers van EUROSTAT staat dat er in 2015 3,2 miljoen niet-dodelijke ongevallen en 3876 dodelijke ongevallen plaatsvonden in de EU, met 42 miljoen verloren werkdagen als gevolg. De gemiddelde kosten voor een niet-dodelijk ongeval worden geschat op 10.000 EUR, en lopen op tot 1,1 miljoen per dodelijk ongeval. De veiligheid op de werkplek verbeteren is niet alleen een menselijke, maar ook een economisch verstandige strategie om de winsten van bedrijven te beschermen. Brady stelt een aantal veiligheidsidentificatieoplossingen voor om de risico's op de werkplek te verminderen voor een aantal van de meest voorkomende soorten ongevallen.

InfoKlik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Go for zero: prevent slips, trips and falls Go For Zero: identify dangerous goods Go for Zero: verhoog de veiligheid tijdens onderhoudswerken
Vraag de gratis Go for Zero-gids aan met tips en tools om veiligheidsrisico’s te beheersen!

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.