Why SPC Sorbents

Waarom SPC-absorptiemiddelen ?


  • SERVICE
De belangrijkste succesfactoren van SPC zijn ongetwijfeld een kwaliteitsvolle dienstverlening en uitstekende distributeursrelaties.  SPC investeert in zijn toekomst door het groeipotentieel van zijn distributeurs te verzekeren met een team van sorbentspecialisten die zowel distributeurs als klanten ondersteunen  in hun keuze voor producten die hun noden optimaal invullen.

  • KWALITEIT
Bedrijven kiezen dagelijks voor SPC-producten omwille van hun kwaliteit. Ze weten dat de juiste absorptieproducten gebruiken frustratie wegneemt, de werkplaats veiliger maakt en geld bespaart. Goedkope sorbents werken vaak niet goed, vallen soms uit elkaar of absorberen niet zoals het hoort. Om hetzelfde lek op te ruimen hebt u dan meer tijd en meer product nodig. Met de SPC-absorptieproducten van Brady verwijdert u elke vloeistof snel, veilig en efficient.

  • INNOVATIE
SPC blijft continu inzetten op nieuwe producten en toepassingen om haar klanten te dienen met gerichte producten en oplossingen voor nieuwe uitdagingen. Samen met onze distributeurs identificeren onze specialisten nieuwe noden in diverse industrieën die aanleiding geven tot nieuwe productontwikkelingen. Dankzij de integratie in Brady beschikt SPC over meer mensen, meer middelen en meer ontwikkelingsprogramma's om u te ondersteunen in uw succes en verdere groei.
Indien u meer informatie wenst ...

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.