Absorbeer snel gemorste vloeistoffen op oneffen of poreuze oppervlakken

Het milieuvriendelijke SpillFix-granulaat kan veilig worden gebruikt om gemorste vloeistoffen te verwijderen van de meest poreuze of oneffen oppervlakken.

Veilig in gebruik

SpillFix is een 100% natuurlijk product gemaakt van kokosvezels dat, in tegenstelling tot kleigranulaten, geen kankerverwekkend kwartsstof genereert. Bovendien is SpillFix een licht product met een honingraatstructuur dat vrijwel geen overbelasting of letsels aan de onderrug veroorzaakt.

Absorbeert direct en efficiënt

Dankzij zijn honingraatstructuur trekt het SpillFix-granulaat de vloeistof onmiddellijk naar binnen en absorbeert zo snel elke vloeistof. Bovendien kan 2,8 kg SpillFix evenveel vloeistof absorberen als 22,5 kg kleigranulaat. Er is dus minder product nodig om betere resultaten te behalen. In tegenstelling tot veel kleigranulaten laat SpillFix geen olieresten achter en kan het snel worden opgeruimd.

Granulaat versus smeltspin polypropyleen

Dankzij de toevoeging van SpillFix heeft Brady een nog completer aanbod aan oplossingen voor het opruimen van gemorste vloeistoffen, bestaande uit zowel oplossingen op basis van granulaat als smeltspin polypropyleen. In het algemeen is granulaat goedkoper in aankoop maar duurder om te verwijderen na gebruik. Granulaat is beter geschikt voor het absorberen van gemorste vloeistoffen in gebarsten of poreuze oppervlakken. Anderzijds is smeltspin polypropyleen verkrijgbaar in elke vorm of afmeting en heeft het een groot aantal proactieve toepassingen voor het opruimen van vloeistoffen.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.