Snel en veilig opruimen van gemorste vloeistoffen

De interventiekits voor zuren, basen en batterijzuur bevatten elk een aantal oplossingen waarmee gebruikers gemorste vloeistoffen op een snelle en veilige manier kunnen opruimen.

Bijzonder handig

De interventiekits voor zuren, basen en batterijzuur bevatten elk een aantal oplossingen waarmee gebruikers kleine tot middelgrote hoeveelheden gemorste vloeistoffen kunnen opruimen:

  • zeer absorberende doeken voor het reinigen van apparatuur en verwijderen van gemorste vloeistoffen
  • soc's om te voorkomen dat gemorste vloeistoffen zich verspreiden over de werkvloer
  • neutraliserende polymeren voor het neutraliseren van zuren en basen
  • handschoenen en bril om werknemers te beschermen
  • een afvalzak voor alle gebruikte benodigdheden

Daarnaast bevat elke interventiekit handige, visuele instructies om het product optimaal te gebruiken.

Red arrowOntvang alle productdetails in één handig overzicht

Absorbeer gemorste vloeistoffen op een veilige manier

Met de inhoud van elke interventiekit kunnen gebruikers gemorste vloeistoffen op een veilige manier verwijderen. De veiligheidshandschoenen en -bril in de kits beschermen werknemers voordat ze gemorste vloeistoffen beginnen te verwijderen. Om verder contact met schadelijke zuren en basen te vermijden, bevatten de kits neutraliserende polymeren die van kleur veranderen wanneer zuren of basen geneutraliseerd zijn. Bovendien zijn onze smeltspin polypropyleen absorptiemiddelen en granulaten inert en reageren ze niet met chemicaliën.

Snelle reactie

Elke interventiekit is licht en kan gemakkelijk verplaatst worden om snel te kunnen reageren. De interventiekits voor zuren, basen en batterijzuur zijn ook duidelijk gelabeld, zodat werknemers meteen de juiste interventiekit kunnen herkennen om de gemorste vloeistof te verwijderen.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.