Absorbeer probleemloos elke gemorste vloeistof

Gemorste vloeistoffen die niet onder controle gehouden worden, kunnen een verwoestend effect hebben op het milieu, op de mensen en activiteiten in de buurt van de spill en op de toekomst van een bedrijf. Het is een goede managementpraktijk en in veel landen zelfs wettelijk verplicht om goed voorbereid te zijn op mogelijke lekkages. Brady biedt een aantal hulpmiddelen voor het opruimen van vloeistoffen op het land aan die zowel proactief als reactief kunnen worden ingezet om spills op te vangen en/of te voorkomen dat ze zich verspreiden.

Pads

Doeken

Spill control roll and high visibility mat

Opvangmatten

SpillFix granular

SpillFix

Stalen aanvraag

Clear Selections
Stalen
Gelieve minstens één catalogus te selecteren
  • Opvangmatten
  • Doeken
  • Rollen
  • SpillFix
Contactinformatie

Vul uw contactinformatie in, zodat wij u geoptimaliseerde stalen kunnen aanbieden die aansluiten bij uw professionele context.

*
*
*
*
*
*
*
*
Eloqua

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.