Volautomatische labeling voor Smart Manufacturing

Automation

Brady biedt duurzame productlabels aan die door accurate, geautomatiseerde print- en applicatiesystemen aangebracht kunnen worden. Ze blijven leesbaar tijdens de volledige productiecyclus en verbinden zo elke geproduceerde printplaat met uw Smart Factory.
Dankzij onze oplossing kan elke printplaat die u produceert, een datagenerator worden waarmee u informatie naar uw productie-uitvoeringssysteem, naar andere machines en productiecycli, of naar uw toeleveringsketen (zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts) kunt sturen.

Vraag uw gratis demo aan!

Demo aanvraag

Clear Selections
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.