Handleiding voor het opruimen van gemorste vloeistoffen

Gemorste vloeistoffen doeltreffend tegenhouden

Deze handleiding voor het opruimen van gemorste vloeistoffen bezorgt u enkele ideeën over hoe u zich kunt voorbereiden en wat u moet doen in geval van een lek. De handleiding vermeldt ook een aantal oplossingen die u kunt implementeren om te voorkomen dat vloeistoffen zich verspreiden en om ze op te ruimen.

Spill control guide

Gemorste vloeistoffen die niet onder controle gehouden worden, kunnen een verwoestend effect hebben op het milieu, op de mensen en activiteiten in de buurt van de spill en op de toekomst van een bedrijf. Door in hulpmiddelen voor het opruimen van vloeistoffen te investeren, kan men grote kosten vermijden zoals boetes en bedragen voor schadeloosstelling en opruiming van vervuiling.

Download Formulier

Clear Selections
*
*
*
*
Eloqua

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.